Hvad er Google ads?

Google Ads består af 2 (faktisk 3) ting. De almindelige tekstannoncer, Google Shopping og som noget nyt nu også en Google map pack annonce.

Google Ads er en måde at sørger for at din hjemmeside, dine produkter eller din Google My Business bliver promoveret højere, i søgeresultaterne, end de organiske resultater.

Hvad vil det sige at købe Google Ads?

Google Ads er den overordnede title for Googles PPC (Pay Per Click) Annoncer.

Tekstannoncer

Når du indgår et samarbejde med os, betyder det at vi sammen med dig promovere specifikke undersider, på din hjemmeside. Det gøres ved at du betaler os for at oprette x antal annoncer, og opdatere dem baseret på A-B test, og andre parametre. Samtidigt betaler du Google annoncepenge per klik på annoncen.

Google Shopping

Google Shopping er ligesom de andre PPC Annoncer, en måde at fremhæve noget specifikt på din hjemmeside, ved at betale google for hver gang nogen klikker på din annonce.
Det unikke ved Google Shopping er, at det er specifikke produkter fra din webshop som kan blive fremhævet. Ved tekstannoncer er det typisk at det er kategorier eller andre sider som bliver fremhævet.

Google Map Pack

Google Map Pack er en af de nyeste fiduser fra Google. At blive annonceret på Google Map Pack betyder at du får din Google My Business (Se dette link) fremhævet ved en betalt annonce. På billederne ovenfor, har det ene billede en stor rød pil. Den peger på en grøn prik, og den grønne prik er præcist hvordan en Google Map Pack Annonce bliver fremvist.

Priser

Google ads startup
DKK3.000/md
Denne aftale er til nystartede virksomheder der ikke har mange forskellige serviceydelser eller produkter.
Google ads startup
DKK+5.000/md
Denne aftale er til etablerede virksomheder der ønsker at ligge i toppen på Google med mange serviceydelser og eller produkter.
Disclaimer:
Prisen kan variere alt efter hvor mange søgeord og hvilken branche det handler om, er konkurrence stor så skal vi også bruge flere timer for at ranke i toppen – Kontakt os for at starte en dialog.
OBS
Virksomheden skal udover at betale til os og så betale for annoncering til Google.