Hvad er en Google My Business?

En GMB (Google My Business) er en nem måde for dig som virksomhed, at oprette en profil på Google. I den profil kan du fortælle Google hvem du er, hvad du laver, hvornår du har åbent og meget meget mere. Jo mere du fortælle Google om din virksomhed, jo nemmere har Google ved at vidreformidle alting til de forbrugere, som leder efter jer.

Nedenfor kan du se et billede af en helt normal Google søgning. Til højre på billedet kan man se det felt, som man som virksomhed har muligheden for at blive vist i. Hvis der er flere i samme branche, i nærheden af hinanden, vil det være den, som Google finder mest relevant, der bliver vist i feltet. Derfor er det en god idé at få proffesionel hjælp til at opsætte din profil.

My Business er blevet EXSTRA relevant med Map pack.

Map pack er en ny funktion som Google for nyligt har tilføjet til deres søgeresultater. Billedet under det her tekstafsnit, viser hvordan et standard søgeresultat idag ser ud.

Som det kan ses, så er de øverste søgeresultater annoncer. Intet nyt der. Men lige under annoncerne kommer der et afsnit hvor der bliver vist 3 resultater i maps. Det vil sige at hvis der er stor konkurrence, med 4 annoncer og 3 map pack visninger, så er det første organiske søgeresultat faktisk det 7. eller 8. resultat, der bliver vist. Vi har set at det i nogle tilfælde betyder, at man får under 2% af alle de søgninger der er på et søgeord.

MEN! Hvis man har lavet en GMB, hvori at man har angivet sin adresse, så vil man blive vist i map packet og på den måde kan man springe fra placering 7 op til placering 4-5.

Opsætning af Google My Business

En helt basisk opsætning af en GMB er ret simpel. Man opretter bare en profil på hjemmesiden. Herefter er resten ret intuitivt hvis man bruger tiden på det.

Fordelen ved at vi hjælper med det, er at vi kan lave researchen og har erfaringen, der kan levere de bedste resultater.

Pris

Lokal SEO – Google My Business
DKK3.000-5.000/md
Denne aftale er til virksomheder der arbejder og fysisk ligger lokalt i byområdet hvor de tilbyder deres serviceydelse.
Disclaimer:
Prisen kan variere alt efter hvilken branche og hvilket lokalområde det handler om, er konkurrence stor så skal vi også bruge flere timer for at ranke i toppen – Kontakt os for at starte en dialog