Mit navn er Jonas

og min virksomhed hedder LS Vision

Jeg hjælper virksomheder med markedsføring på Google. Jeg er freelancer for bureauer og så er jeg konsulent for mine egne kunder.

image

Jeg har arbejdet med disse virksomheder

Jeg har arbejdet med markedsføring siden 2018

Det her er hvad mine kunder skriver om mig:

Som iværksætter har jeg samarbejdet med LS Vision, både til at opsætte og designe min nye hjemmeside, men også til at sparre med undervejs i forløbet - webbureau, hjemmeside design, hjemmeside udvikling. Jonas og hans team arbejder yderst professionelt, og står altid klar med en hjælpende hånd. LS Vision er ikke kun super skarpe til det IT-tekniske, de har også forståelse for forretningsstrategi og kunder. MEGET tilfreds med at jeg valgte at samarbejde med dem.
Didde Hermansen
Didde Hermansen
11. November, 2020
Ls-Vision henrettet mod Jonas... Jonas har har hjulpet os igennem snart 2 års tid med SEO af vores virksomhed GG-GorillaGrow. Dette har vi sat stor pris på og samarbejdet har været godt.
Kirsten Nielsen
Kirsten Nielsen
2. November, 2020
Jeg har samarbejdet med LS-Vision gennem de sidste 3 år. De er meget professionelle. Dels er deres serviceniveau helt i top, og samtidig har de skabt godt SEO-resultater for mig og mine kunder.
Michael Martil
Michael Martil
22. Oktober, 2020
Kan varmt anbefale LS-Vision. Jeg skiftet fra et stort og langt dyre Webbureau til LS-Vision, hvilket jeg aldrig på nogen måder har fortrudt . Min månedlig udgift fald mærkbart, men har kun oplevede bedre resultater og service.
Arne Alexander
Arne Alexander
17. Oktober, 2020
Jeg har kun godt at sige om Jonas. Han står for min SEO, og har kunne mærke kæmpe forskel. Jonas er utrolig dygtig og professionel, men snakker stadigvæk et sprog som en 'ikke-SEO-klog' som jeg forstår 😀 Varmeste anbefalinger herfra Amalie - Beauty by Brix
Amalie Brix Hvid
Amalie Brix Hvid
10. Oktober, 2020
Vi har samarbejdet med Jonas i snart 2 år og vi er meget tilfredse med samarbejdet. Jonas hjælper os med opsætning af webshops, SEO, Adwords, apps og andet der kommer til løbende. Kan varmt anbefale LS-Vision. Dansk Lysterapi / Svensk Ljusterapi
Henrik Sørensen (Henrik)
Henrik Sørensen (Henrik)
8. Oktober, 2020
Jeg har haft Jonas fra LS-Vision med i efterhånden meget lang tid. Det er et super samarbejde hvor Jonas engagere sig meget i min virksomhed og jeg føler at jeg får værdi for pengene. Trine Hansen - Ejer Party In A Box
Trine Hansen
Trine Hansen
8. Oktober, 2020

Det her er hvad de siger om mig:

Trine Hansen – Ejer Party In A Box

Arne – Active Wellness

Didde – Komplet-Smoothie

Book en tid direkte i min kalender